Mourinhov sin uz pomoć oca pecnuo Ronalda

Izazvao pometnju na društvenim mrežama

Mourinhov sin uz pomoć oca pecnuo Ronalda

O. Lekić

Jose Mourinho na svojoj listi trojice najboljih svjetskih nogometaša nije uvrstio Cristiana Ronalda. 

Tokom razgovora za "Daily Express" Mourinho je istakao da su po njegovom mišljenju najbolji igrači Pele, Diego Maradona i Lionel Messi, a sa ovom izjavom Portugalčev sin je napravio pometnju na društvenim mrežama. 

Mourinhov nasljednik je veliki fan Messija i na svom Twitter profilu je postavio izjavu oca želeći da još jednom apostrofira veličinu zvijezde Barcelone, a na ovaj način je vjerovatno htio da pecne Leovog rivala Ronalda.

Odnos Mourinha i Ronalda za vrijeme zajedničke saradnje nije bio idiličan. To nije iznenađenje, jer za takva dva ega nema mjesta pod istim krovom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi