Možda nema minutažu, ali zato pored sebe ima seksi "Kraljicu ljeta"

Tonelliju cvjetaju ruže

Možda nema minutažu, ali zato pored sebe ima seksi "Kraljicu ljeta"

O. Lekić
Teme:

Centralni defanzivac Napolija Lorenzo Tonelli se nije naigrao od kada je stigao na San Paolo, ali je zato italijanska javnost bolje upoznata sa njegovom ljepšom polovinom nego sa njim.

Tonelli je u Napoli stigao stigao 2016. godine iz Empolija, ali se nije uspio izboriti za svoje mjesto "pod Vezuvom".

Tako je 28-godišnji štoper u protekloj sezoni Serije A odigrao svega četiri susreta za Napoli, ali je uspio postići i jedan gol.

Ipak, kada su "ljepše polovine" u pitanju, tu je Tonelli u samom vrhu. Naime, i mnogo veće zvijezde bi mu pozavidile na njegovoj djevojci Claudiji Manzelli, a ovu atraktivnu ljepoticu italijanski tabloidi naprosto obožavaju.

Tako su je pojedini italijanski mediji, zbog njenih izazovnih fotografija u kupaćim kostitima na Instagramu, već proglasili "kraljicom ljeta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi