Muhammad Ali: Borac do samog kraja

Slučaj koji je iznenadio i doktore

Muhammad Ali: Borac do samog kraja

Endin Čaušević

Muhammed Ali, legendarni američki bokser preminuo je jučer u 74. godini života.

Ali je nakon septičkog šoka jučer preminuo, a vijest o njegovoj smrti potresla je sportski svijet. Nakon što je njegova porodica otkrila uzrok njegove smrti, njegova kćerka je otkrila još nekoliko detalja koji su se desili jučer.

Naime, njegova kćerka Hana Ali se odlučila oglasiti u javnosti i otkriti nevjerovatne scene pred samu smrt njenog oca. Nakon što su slavnom američkom bokseru otkazali svi organi, srce mu je i dalje lupalo narednih 30 minuta.

Hana je priznala da su i doktori bili u čudu jer nikada prije to nisu vidjeli. Ipak, ovo samo dokazuje da je legendarni Ali bio i ostao borac do samog kraja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije