Muk i tišina u svlačionici Barcelone nakon šokantnog poraza od Liverpoola

Uskoro izlazi dokumentarac

Muk i tišina u svlačionici Barcelone nakon šokantnog poraza od Liverpoola

Endin Čaušević

Uskoro će biti objavljen dokumentarac o utakmicama Barcelone iz prošle sezone, a kamere su snimale i ono što se dešavalo u svlačionici.

Jučer je objavljen trejler za ovaj dokumentarac koji će se uskoro naći u javnosti. U prošloj sezoni kamere su snimale ono što rade igrači Barcelone kada se igraju utakmice, a u centru pažnje se posebno našao jedan meč.

Naravno, to je revanš utakmica polufinala Lige prvaka kada je Barcelona u gostima doživjela katastrofalan poraz od Liverpoola sa 4:0 i oprostila se od ovog takmičenja.

Barca je u prvom meču slavila sa 3:0, ali to nije bilo dovoljno da se plasiraju dalje. U dokumentarcu se nalaze i scene iz svlačionice nakon ovog meča, a samo jedan dio objavljen je u trejleru.

No, već sada se vidi da je u svlačionici Katalonaca vladao muk i tišina, te da igrači jednostavno nisu mogli vjerovati na kakav način su ispali u polufinalu Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
ova Barca i Real M. bez pomoci sudija ne bi imali ni pola sto su osvojili---znaci platite sudije..drugacije ne mozete i ne znate.
0 4
Hooruk
Jah brate, tuga golema a jos veća kad se ni nakon toga ne rjesise *****e od trenera.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti