Muškarci, oprez: Haljina Lindsey Vonn nije sakrila ni njezine bradavice
EPA

Amerikanka u prozirnoj kreaciji

Muškarci, oprez: Haljina Lindsey Vonn nije sakrila ni njezine bradavice

O. Lekić


Iako je danas umirovljena skijašica, Lindsey Vonn i dalje plijeni pažnju javnosti, i to ponajviše zbog svog atraktivnog izgleda.

Amerikanka važi za jednu od najseksipilnijih sportašica, a kada je tako onda i nije čudo što je rado viđena gošća raznih događaja. Posljednji u nizu kojem je nazočila jest onaj slavnog časopisa "Vanity Fair" u New Yorku na kojem se pojavila u haljini koja je podigla puno prašine.

Ako je Lindsey bio cilj da privuče pažnju na sebe, u tome je i uspjela s obzirom da se u New Yorku pojavila u haljini koja je - prozirna. Zvjezdice posute po materijalu haljine nisu uspjele pokriti ni najosnovnije, pa je u jednom trenu umirovljena skijašica pokazala i bradavicu.

Lindsey nakon naporne i uspješne karijere posvetila se se stvarima za koje dosad nije imala toliko vremena, a jedna od njih svakako je ljubav. Zgodna plavuša trenutno je u sretnoj vezi s kanadskim hokejašom P. K.Subbanom kojeg je upoznala u junu 2018. godine nakon prekida s NFL trenerom Kenanom Smithom.

View this post on Instagram

Date night with my lil sis Laura ❤️ @vanityfair x @saks best dressed

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Top Komentari

zeničkidokosti
koji kurac od sajta
11 2
Benjamingst
Uzasno koji naslov.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi