Prorez na haljini Lindsey Vonn otkrio više nego što se očekivalo

Haljina joj pravila dosta problema

Prorez na haljini Lindsey Vonn otkrio više nego što se očekivalo

E. Čaušević

Američka skijašica Lindsey Vonn nedavno je završila svoju karijeru i sigurno će biti upamćena kao jedna od najboljih skijašica svih vremena.

Vonn sada ima dosta više slobodnog vremena da se posveti svom privatnom životu. Da joj odmor odgovara pokazala je na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja u Monaku za najbolje sportiste i ekipe za 2018. godinu. gdje je zablistala u sjajnoj bijeloj haljini.

Međutim, Vonn je jučer uslikana na ulicama New Yorka kada je napuštala AOL Build Series Studio. U centru pažnje se našla njena crna haljina, ali su mnogi poručili da je prorez na njoj bio veći nego što je trebao.

Related image

Prorez joj je pravio probleme i prilikom hodanja, ali i poziranja za fotografije. Jasno je da ni ona nije očekivala takve probleme s haljinom, no jutro poslije je postala glavna tema žute štampe.

Image result for lindsey vonn

Image result for lindsey vonn

Top Komentari

Ibro
dobra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi