Muškarci, ugledajte se: Đoković i bez velikog troška oduševio Jelenu za Valentinovo

Nije očekivala ovakvo iznenađenje

Muškarci, ugledajte se: Đoković i bez velikog troška oduševio Jelenu za Valentinovo

Neovisno o tome jeste li okorjeli romantičar ili jednostavno niste taj tip, Valentinovo može uzburkati duhove u svakom čovjeku.

Većina ljudi razbija glavu time kako impresionirati voljenu osobu, a da se i bez velikog troška može dobiti osmijeh i "volim te" svjedoči i poklon kojim je Novak Đoković iznenadio suprugu Jelenu.

Srbijanski teniser nije posegnuo za skupocjenim poklonima, već je odlučio da bude originalan - uzeo je najobičniji blok i ispisao simpatične poruke. 

Novak je svojoj dragoj posvetio i objavu na Instagramu.

"Živjela ljubav! Moja ljubav, vaša ljubav, svijet pun ljubavi! Taj magičan sastojak zbog kojeg postajemo najbolja verzija nas samih. Sretan Dan zaljubljenih", napisao je Novak uz fotografiju sa Jelenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti