Paparazzi uradili svoje: Đoković novim imidžom iznenadio fanove

Isfurao novi imidž

Paparazzi uradili svoje: Đoković novim imidžom iznenadio fanove

O. Lekić

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković na treningu u Melbourneu predstavio je svoj novi imidž.

Trenutno 14. teniser svijeta se za prvi nastup na egzibicijskom turniru u Australiji pripremao u opuštenom izdanju, a mnogima je zapala za oko 'sedmodnevna brada' koju je isfurao.

Većina obožavatelja koja je Đokovića navikla gledati uredno obrijanog je ostala u čudu, a šta je razlog ovog opuštenijeg izdanja još se ne zna.

Ono što je pozitivno, jeste da se novi Đokovićev imidž svidio većini pripadnica ljepšeg spola koje su rekle da izgleda - fenomenalno.

Za razliku od nekih svojih kolega, koji furaju pomalo neuredan „mačo" imidž, Nole je i pored promjene riješio da insistira na svojoj dobro poznatoj urednosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi