Na meču stoljeća LeBronova žena očarala dekolteom

Zasjenila mnoge zvijezde

Na meču stoljeća LeBronova žena očarala dekolteom

O. Lekić

Supruga legendarnog američkog košarkaša LeBrona Jamesa, Savannah Brinson, očarala je svojim izgledom na "meču stoljeća". 

Savannah se u društvu Jamesa pojavila na meču između Conora McGregora i Floyda Mayweathera, a svojim izgledom uspjela je u potpunosti zasjeniti brojne zvijezde koje su također bile prisutne na spektaklu u Las Vegasu. 

Ona je u prvi plan istaknula svoje grudi, što nije promaklo brojnim fotografima u Areni, a na društvenim mrežama mogao se zapaziti i pregršt pozitivnih komentara na njezin atraktivan izgled. 

U javnosti je malo poznato kako su Savannah i LeBron zajedno još od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se tek 2013. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi