Na meti razbojnika: Ribery pokazao šta ga je dočekalo kada je ušao u kuću

Iskoristili su njegov odlazak do grada

Na meti razbojnika: Ribery pokazao šta ga je dočekalo kada je ušao u kuću

E. Čaušević

Fudbaleri u Italiji su često meta razbojnika, a ni Franck Ribery nije bio iznimka u tom slučaju.

Italijanski mediji objavili su da su razbojnici sinoć provalili u kuću igrača Fiorentine, te da su ukrali veliki broj vrijednih stvari. No, policija nije htjela otkrili šta je sve ukradeno, ali se piše da je šteta bila oko 140.000 eura.

Razbojnici su pratili Riberyja i iskoristili su situaciju kada on nije bio u svojoj kući da krenuu u akciju. Ribery je s porodicom bio u gradu, a kada se vratio ostao je u šoku.

Ribery je danas objavio i video šta ga je dočekalo kada je ušao u kuću. Nepoznati razbojnici su jednostavno sve pretresli, a čak su "prevrnuli" i dječiju sobu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi