Ribery izrazio razočarenje zbog izgleda vlastitog lica na FIFA 20: "Ko je ovaj momak?"

Nisu se baš potrudili oko Francuza

Ribery izrazio razočarenje zbog izgleda vlastitog lica na FIFA 20: "Ko je ovaj momak?"

E. Škorić

Bivši napadač Bayerna iz Minhena, koji sada igra u Fiorentini, Franck Ribery, kritikovao je FIFA 20 zbog načina na koji izgleda u popularno igrici.

Francuski napadač je s djecom igrao FIFA 20 i na kraju je odlučio da napravi snimak kako bi iskritikovao kretaora igrice jer ga je učinio neprepoznatljivim u novom serijalu FIFA-e.

Ribery je sada postao aktivniji na društvenim mrežama jer nastavlja karijeru u Seriji A nakon odlaska iz Bayerna. Nedavno se na svom Twitter računu smijao FIFA-i.

„Nedavno sam sa svojom djecom igrao FIFA 20. Hej EA Sports ... pa ko je ovaj momak? ", napisao je Ribery.

Zanimljivo da je ovu situaciju upratio i zvanični Twitter nalog FIFA-inog velikog rivala Pro Evolution Soccera, pa je označio Riberyja i pohvalio se kako je puno više pažnje posvetio krilnog igraču od EA Sporsta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi