Na oproštajnoj zabavi svi su gledali u Tottijevu suprugu

Očarala plesom

Na oproštajnoj zabavi svi su gledali u Tottijevu suprugu

O. Lekić

Ilaryja Blasi organizovala je u nedjelju zabavu povodom oproštaja Francesca Tottija.

Supruga legendarnog italijanskog fudbalera se potrudila da zabava protekne u znaku vrhunske atmosfere, što potvrđuje i videozapis objavljen u tamošnjim medijima.

Iako su na zabavili bile prisutne brojne ličnosti, u centru pažnje je bila upravo Ilaryja i to zbog svog seksi plesa u crvenoj haljini bez leđa. 

S druge strane, Totti je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu za Romu. Teško je i povjerovati da bi neko ubrzo mogao doživjeti oproštaj kakav je imao Totti, a emotivne scene s Olimpica u trenu su obišle cijeli svijet.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi