Na terenu je majstor, ali van njega vuče potpuno pogrešne poteze: Juan Mata dužan milion funti

Špancu propada biznis

Na terenu je majstor, ali van njega vuče potpuno pogrešne poteze: Juan Mata dužan milion funti

Midhat Šljivak

Juan Mata dužan je gotovo milion funti nakon što mu je biznis s restoranom naišao na ozbiljne probleme.

Fudbaler Manchester Uniteda u svom restoranu je nudio autentičnu špansku kuhinju i najbolja vina, ali usprkos brojnim pozitivnim ocjenama, posao nije išao kako treba.

Tako je njegov restoran sada dužan gotovo milion funti, a na računu restorana je trenutno svega nešto više od 46.000 funti.

Očigledno je Mata bio previše uvjeren da će uspjeti na ovom tržištu. Posao je išao dobro, ali su troškovi bili mnogo veći i vjerovatno će na kraju Španac biti prinuđen da restoran zatvori.

Pohvale restorana na Google su zaista odlične. Rijetke su žalbe na hranu koja se služi, no s poslovne strane ništa nije kako treba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Njemu milion ko obicnom smrtniku 1000.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi