Nadmašio je sve: Ovakvu opkladu nećete u životu vidjeti

Kladio se na "Zidane daje gol"

Nadmašio je sve: Ovakvu opkladu nećete u životu vidjeti

M. Šljivak

Ako mislite da ste u kladionici doživjeli i vidjeli aposlutno sve, tiket koji je odigrao jedan kladioničar u Srbiji je nadmašio sve odigrane tikete.

Jedna kladionica u ovoj zemlji dozvolila je očigledno strastvenom kladioničaru posebnu oplakdu. Radi se o opciji da Zinedine Zidane postiže gol u meču protiv Napolija.

Dobio je kvotu 500. Uplatio je 50 dinara (nešto manje od 1KM), a eventualni dobitak mu je iznosio čak 25.000 dinara, odnosno malo manje od 400KM.

Iako je ovakva opklada dozvoljena, kladioničar je od početka bio osuđen na propast. Teško je bilo vjerovati da Zidane može postići gol s klupe, što se na kraju i nije desilo

Sreća pa nije bio veći ulog, ali vrijedilo je pokušati zaraditi na ovako primamljivoj kvoti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi