Najila ostala bez advokata: "Neymar je bio drogiran i opasan je za sve ljude oko sebe"

Tvrdi da je silovana

Najila ostala bez advokata: "Neymar je bio drogiran i opasan je za sve ljude oko sebe"

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar nalazi se u centru pažnje nakon što ga je manekenka Najila Trinidade optužila za silovanje.

Najila je uzdrmala javnost kada je objavila nedavno da ju je Neymar silovao u jednom hotelu u Parizu. Ona je izjavila da se to desilo 15. maja, a ona navodi da ju je Neymar silovao i tukao te noći što je Brazilac odmah demantovao.

Neymar je čak objavio poruke i video s Najilom i na taj način želi pokazati da ovra brazilska manekenka ne govori istinu. Najila želi sudski da "ganja" Neymara, ali zasada nema sreće ni što se tiče advokata.

Naime, advokat koji je zastupa Najilu je odustao od ovog slučaja, a njihov razgovor objavljen je u brazilskim medijima. On je pokušao objasniti Najili kako pravi sistem funkcioniše, no nju to previše nije zanimalo.

"Jesam li trebala ići doktoru na pregled? Pa, mislila sam da se neću živa vratiti kući. Htjela sam sve da otkrijem još u Brazilu, ali sam se bojala jer sam bila sama. On je lud", napisala je Najila i ubrzo dobila odgovor od advokata.

"Zakon te štiti. Ako ti imaš fotografije onda je to dovoljno. Kad se malo smiriš pošalji mi materijal", poručio je advokat.

No, Najila je to zanemarila i počela dalje opisivati šta se sve dešavalo.

"Tukao me i čak fotografisao moju stražnjicu na kojoj se vide modrice. Vjerovatno da se hvali svojim prijateljima. Narednog dana sam ja njega udarila jer nisam željela tako ljuta da idem kući. Tukao me i silovao. Bio je piaj i drogiran i sve to je sam rekao u porukama. On mora u zatvor jer je nasilnik i prijetnja za sve. Objavići snimku jer neću da on ispadne čist i nastavi sretno igrati fudbal dok ja ovdje patim. Ne želim da patim sama", poručila je Najila što je bila kap koja je prelila čašu kod advokata.

"Ti jednostano ne razumiješ kako sve to ide. Pravni sistem postoji zbog razloga. No, ako ti želiš sama da tjeraš pravdu onda je možda bolje da nađeš novog advokata", odgovorio joj je, a Najila je poručila da je to vjerovatno i najbolje da se desi.

Top Komentari

Šargan
Ja da sam fudbaler ne bih ni sa svojom ženom se hebo bez prisutnosti advokata i dva svjedoka
9 0
Mele
On pusio travu, ona i travu i banannu....drolja, hoce popularnost i pare....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti