Najila Trindade o navodnom silovanju: Govorila sam Neymaru da prestane...
Foto: Twitter

Prvi put javno govorila o incidentu

Najila Trindade o navodnom silovanju: Govorila sam Neymaru da prestane...

Teme:

Najila Trindade, žena koja je optužila Neymara da ju je silovao u sobi jednog pariškog hotela 15. maja, prvi put je javno govorila o otpužbama koje je iznijela na račun zvijezde PSG-a u prijavi brazilskoj policiji.

Ona je govorila za brazilsi TV kanal SBT, te je istakla da je slavni fudbaler postao agresivan kada mu je ona rekla da ne mogu imati seksulane odnose bez kondoma.

"Kada sam ga pitala da li je ponio kondom, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće desiti, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio sa činom. Rekla sam: 'Stani, stani, ne! Stani'. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio", izjavila je Najila, pa nastavila:

"Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je uradio."

Na pitanje voditelja da razjasni da li se radilo o fizičkom napadu ili silovanju, Najila, inače model, je poručila: "Napad zajedno sa silovanjem".

"Bio je agresivan, potpuno drugačiji od dečka kojeg sam upoznala kroz dopisivanje", dodala je Najila Trindade.

Od isplivavanja Najilinih optužbi na Neymarov račun, na internetu se pojavio i video snimak njih dvoje u hotelskoj sobi.

Na snimku se može vidjeti Najila koja udara Naymara dok joj brazilski fudbaler govori da prestane.

Također, Trindade mu u jednom momentu govori: 'Ne? Udarat ćeš me, zar ne? Zar me nećeš udariti?'

Nakon što je još jednom udarila zvijezdu PSG-a, Najila je poručila: 'Udarit ću te, znaš zašto. Zato što si me istukao jučer.'

Neymar je sve optužbe Najile Trindade odbacio video objavom na Instagramu.

Također, na snimku je pokazao poruke koje su razmjenjivali on i Najila Trindade, te fotografije koje mu je ona slala od kojih su neke bile eksplicitne - zbog čega je video izbirsan sa pomenute društvene mreže.

Kako je fotografije podijelio s javnošću, a da pri tome nije imao dopuštenje Najile Trindade, mogao bi se i zbog toga naći na meti brazilske policije.

Trindade je potvrdila da joj je Neymar platio let do Pariza, te hotelsku sobu nakon što su se njih dvoje određeno vrijeme dopisivali.

Inače, osim pravnih problema koje bi mogao imati zbog otpužbi za silovanje, Neymar je naišao i na dodatne. Naime, tokom prijateljskog duela Brazila i Katara zadobio je tešku povredu zbog koje će propustiti Copa Americu.

Top Komentari

daca
Dobar joj dokaz haha ?Ona njega ubila majke mi treba on nju prijaviti??
10 0
Benjamingst
Navukla ga drolja. Unistio je sebi karijetu sa svojim glupostima na terenu van terana. Na terenu se valjao kao da je pokosen rafalom, sad i u krevetu ga udaraju zene. Place selektoru i drugarima.... budala unisti sebi karijeru!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi