Najtraženiji mladi fudbaler današnjice oduševio tetovažama

Ko ga inspiriše?

Najtraženiji mladi fudbaler današnjice oduševio tetovažama

A. Čaušević

Da u modernom fudbalu mnogi fudbaleri daju izdraditi tetovaže na svom tijelu nije uopšte strano. Obično se radi o inspirativim detaljima.

Svojim tetovažama se pohvalio i Jadon Sancho. Najtraženiji mladi fudbaler današnjice je oduševio izborom jer se radi o likovima iz crtanih filmova.

Na desnoj ruki je istetvirao likove iz kultnih Simpsonovih. Homer i Marge plešu, dok se njihovo troje djece Bart, Lisa i Maggie nalaze ispod para.

Englez koji je u martu napunio 20 godina na ruci ima istetoviranog lika iz crtića Sonic kao posvetu svom mlađem bratu kada je talentovani ofanzivac imao samo pet godina.

"Sve što hoću da uradim je da ga učinim ponosnim. On je moja inspiracija", kazao je Sancho ranije za Four Four Two magazin.

Inače, od nastavka Bundeslige Sancho se i ne može pohvaliti odličnom formom. Priliku za povratnički kolosijek on i saigrači imat će sutra protiv Paderborna.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Stace još je dijete normalno da ga inspirisu crtici
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi