Najveća podrška Vladimira Petkovića: "Najljepše u cijeloj Rusiji"
Ljiljana i Lea Petković

Supruga i kćerka plijene pažnju

Najveća podrška Vladimira Petkovića: "Najljepše u cijeloj Rusiji"

O. Lekić

Selektor Švicarske Vladimir Petković nije bez podrške njegovih najbližih u Rusiji.

Rođeni Sarajlija i čovjek koji je idealno uklopio igrače raznih nacionalnosti i karaktera, odveo je svoju selekciju u drugi krug.

Tamo će Švicarci igrati sa Švedskom i sa dobrim su izgledima da ostvare plasman među osam.

U međuvremenu i njegova supruga Ljiljana i kćerka Lea Petković nisu ostale nezapažene. Naime, snimila ih je kamera na meču protiv Srbije, a vrlo brzo je ustanovljeno o kome se zapravo radi.

Petkovićevu suprugu mediji u Švicarskoj već zovu prvom damom, dok će se Lei, sigurni smo, utrostručiti broj zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku, odnosno praćenje na Instagramu gdje je jedan od komentara bio "Najljepše u cijeloj Rusiji..."

👤

A post shared by LEA PETKOVIĆ (@leapetkovic) on

Negrita como me gusta a mi..☀️ #sardegna2k16

A post shared by LEA PETKOVIĆ (@leapetkovic) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi