Najveće ovosezonsko pojačanje Leedsa je seksipilna plavuša Emma
Foto: Instagram

Njeni intervjui pored aut linije donijeli su joj veliku popularnost

Najveće ovosezonsko pojačanje Leedsa je seksipilna plavuša Emma

O. Lekić

Prelijepa voditeljica Leeds United TV-a Emma Louise Jones se pokazala kao najveće ovosezonsko pojačanje kluba iz Championshipa, uprkos činjenici da je i sama priznala da je fudbal pretjerano nije zanimao u prošlosti.

Iza kluba sa Elland Roada je još jedna sezona za zaborav, s obzirom da su veći njen dio proveli na sredini tabele, ali bujna plavuša je dala navijačima Leedsa razlog da prate TV prenose utakmica svoje ekipe.

Emma Louise Jones, koja vodi i jutarnji program na kanalu Signal 1, zadužena je za intervjue prije i poslije utakmica Leedsa. Zajedno sa svojim kolegom Richom Williamsom lijepa Emma uspijeva podići raspoloženje navijača Leedsa, koji inače nemaju previše razloga za veselje.

Njena popularnost i uspjeh su pomalo nevjerovatni, s obzirom da ona nije ni pratila fudbalske utakmica prije nego što je dobila posao u Leeds United TV-u.

"Nisam bila ljubitelj fudbala. Ali od kada sam došla u Leeds postala sam to! Atmosfera i strast za fudbalom prenijeli su se i na mene i sada sam najglasnija na tribini", istakla je Emma Louise Jones.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi