Najveći neprijatelj Waynea Rooneyja je sunce

Engleski fudbaler odmara na Ibizi

Najveći neprijatelj Waynea Rooneyja je sunce

Wayne Rooney je bio ponajbolji fudbaler Manchester Uniteda u protekloj deceniji, ali njegova budućnost na Old Traffordu je sada pod velikim upitnikom.

Rooney se od silnih špekulacija o nastavku svoje karijere odlučio odmoriti na suncem okupanoj Ibizi, ali čini se da Englezu sunce baš i nije saveznik. A ni milioni koje je zaradio u svojoj karijeri nisu dovoljni da kupe dovoljno kreme sa sunčanje kako bi se Rooney adekvatno zaštitio.

Naime, pojavile su se fotografije na kojima se može vidjeti Rooney kako u društvu prijatelja uživa na Ibizi. Međutim, kada je skinuo svoji majicu prije nego što je ušao u vodu, postalo je jasno zašto je fudbaleri nosio istu. Čini se da je Engleza pomalo stid zbog načina na koji je "pocrnio" na suncu. Naime, Rooneyjevo lice i ruke potpuno odudaraju od ostatka njegovog tijela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi