Najvrijedniji trofej: Georgina objavila 'vrelu' fotografiju, ali u šta gleda Ronaldo?!

Ronaldova 'zlatna lopta'

Najvrijedniji trofej: Georgina objavila 'vrelu' fotografiju, ali u šta gleda Ronaldo?!

Georgina Rodriguez, inače prelijepa zaručnica Cristiana Ronalda, svojim seksi izdanjima svakodnevno izluđuje muškarce.

Taman kada pomislimo da Španjolki ponestaje ideja, ona digne jači pol na noge, a svoje pratitelje na Instagramu sada je počastila i "vrelom" fotografijom koja je nastala u Dubaiju.

Goergina je Ronaldu u Dubaiju pravila društvo na dodjeli nagrada "Globe Soccer Awards", gdje je došla u prelijepoj i zatvorenoj haljini s maramom oko glave, ali kada se vratila u luksuzni hotelski apartman sve je to skinula sa sebe. Ronaldova draga se sunčala u tangama uz bazen i pritom fotografisala dok je u pozadini bio pomalo nezainteresovani Cristiano Ronaldo i pritom - gledao u pod!

Pogled na njenu savršenu guzu i duge noge njene pratitelje, očekivano, nije ostavio ravnodušnima.

"O, bože...", "Da sam na Ronaldovom mjestu", "Božanstvena", samo su neki od komentara.

Goerginu na društvenoj mreži Instagram inače prati skoro devet miliona ljudi.

View this post on Instagram

Buen🌎s d✨💚s

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Zajedno preko dvije godine

O vezi Cristiana i Georgine je, manje-više, poznato sve u javnosti. Upoznali su se prije više od dvije godine u Madridu, sredinom novembra prošle godine dobili su i kćer, a nogometaš od ranije ima sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea.

Georginin život u prošlosti vezan je za rad u butiku. Kada su se pojavila fotografije na kojima je s Ronaldom, predstavnici "sedme sile" maltane su kampovali ispred butika u kojem je radila i neprestano je fotografisali, što je naljutilo menadžment prodavnice, pa joj je nedugo nakon toga i uručen otkaz. Ipak, njezina tuga nije dugo trajala. Danas živi život o kakvom je vjerovatno sanjala...

Promo

Top Komentari

pogba69
Džanana Musu ste zaboravili kao da ne postoji al zato su kurave redovne na portalu
26 2
sancolinii
Jel ovo stranica za sport ili neki magazin? Dajte ba "novinari" malo se angažujte, dajte neki članak vrijedan pažnje. #samokažem
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti