Nakon Messija i Ronalda na red došao i Edin Džeko
Dijamant već nekoliko dana odmara u Dubaiju, a sinoć je upoznao jednog od najpoznatijih kuhara svijeta i fotografiju objavio na Instagramu.

Bh. fudbaler upoznao najpoznatijeg kuhara na svijetu

Nakon Messija i Ronalda na red došao i Edin Džeko

E. Čaušević

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko već nekoliko dana uživa u odmoru u Dubaiju gdje boravi sa svojom porodicom.

Džeko je odlučio novogodišnje praznike provesti na egzotičnoj destinaciji s porodicom, a pridružili su mu se još Senijad Ibričić, Zvjezdan Misimović i Miralem Pjanić. Bh. igrač bi se danas trebao vratiti u Rim i nastaviti pripreme za drugi dio sezone Serije A nakon kratkog odmora.

Sinoć je Dijamant odlučio u stilu da završi svoj odmor i posjeti jednog od najpoznatijih kuhara na svijetu Nusreta Gokcea. Nusret se slikao već sa najvećim fudbalskim zvijezdama, a ovaj put na red je došao i Džeko.

Bh. fudbaler je sliku objavio na Instagramu i poručio da mu je drago što je imao priliku upoznati Nusreta, te da se raduje njihovom narednom susretu u nekom drugom gradu.

Džeko i  Amra na nekoliko svjetskih jezika čestitali Novu godinu

Baza bh. fudbalera bio je Dubai, a zanimljivo da su zajedno slavili Edin Džeko, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović i Senijad Ibričić. Bivši i sadašnji bh. reprezentativci su odlučili zajedno uploviti u novu godinu i staru ispratiti u čarobnom Dubaiju.

Naravno, s njima su bile i supruge, a odmah nakon ponoći čestitke raznih sportista su preplavile društvene mreže. Jednu od najorginalnijih čestitki poslali su Edin Džeko i njegova supruga Amra koji su na nekoliko svjetskih jezika čestitali svojim fanovima novu 2019. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi