Nakon nesreće u kući Adriano završio u bolnici
Brazilska legenda pokušava da se vrati fudbalu, ali čini se kako u tome neće uspjeti

Slavni Brazilac se povrijedio

Nakon nesreće u kući Adriano završio u bolnici

Midhat Šljivak
Teme:

Legendarni brazilski napadač Adriano (36) sinoć je završio u bolnici u Rio de Janeiru.

Slavni fudbaler je sa povredama ruke prebačen na kliniku u zapadnom dijelu Rija, a brazilski mediji tvrde da je u bolnici završio nakon što mu se inficirala rana od posjekotine koju je zadobio u kući.

Adriano je potvrdio da se nalazi u bolnici i tvrdi kako je sada sve u najboljem redu.

"Imao sam nesreću, posjekao sam se i rana se inficirala. Otišao sam u bolnicu, izvršili su intervenciji i sada je sve u najboljem redu. Nadam se da se neće izmišljati razne priče jer i ja sam običan čovjek, nisam vanzemaljac", poručio je Adriano.

Legendarni Imperator je najavljivao povratak fudbalu, ali za sada od toga nema ništa. Posljednji klub za koji je igrao je Miami United 2016. godine, a u bogatoj karijeri nastupao je još za Flamengo, Romu, Fiorentinu, Parmu, Inter, Corinthians, Sao Paulo.

Za selekciju Brazila Adriano je nastupio 48 puta i postigao je 27 golova, a zbog lošeg odnosa prema životu i fudbalu sjajni fudbaler nije uspio dostići slavu koja mu se predviđala, jer je važio za jednog od najboljih napadača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi