Nakon Ronalda, i njegov sin postigao hat-trick
Foto: Screenshot

Kakav otac takav sin

Nakon Ronalda, i njegov sin postigao hat-trick

Superzvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, uživao je navijajući za svog sina dok je on postizao hat-trick, baš poput njega koji je to učinio u nedavnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

Cristiano je na društvene mreže postavio snimak na kojem se može vidjeti njegov sin u trenutku postizanja pogotka.

Sjajni Portugalac je očito bio veoma zadovoljan potezom svog sina koji je iskorisito jednu grešku protivničkog golmana, a video je postavio uz naslov: "Veoma ponosan na svog dječaka...hat trick".

Hat-trick talentovanog dječaka stigao je nedugo nakon što je i njegov otac učinio isto protiv Atletico Madrida u polufinalu Lige prvaka, postigavši tri gola na jednoj utakmici 42. put u karijeri.

Ovo nije prvi put da možemo vidjeti impresivne vještine Ronaldovog potomka, nakon što je nadavno u javnost dospio video u kojem on, baš poput oca, postiže odličan gol iz slobodnog udarca.


Ronaldov sin hat-trick by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi