Naljepša stražnjica Brazila zna ko će pojačati Barcelonu

Brazilska starleta

Naljepša stražnjica Brazila zna ko će pojačati Barcelonu

O. Lekić

Brazilska manekenka i starleta Suzy Cortez već zna ko će biti u napadu Barcelone sljedeće godine.

Suzy, koja je prije nekoliko godina počašćena titulom najbolje stražnjice Brazila, slovi za veliku navijačicu Barcelone i svaku utakmicu katalonskog kluba pomno prati. 

Ipak, u nedjelju nije imala prevelikog razloga za slavlje jer je njezin omiljeni tim titulu prepustio rivalu Real Madridu, no čini se da Suzy ima dobitnu kombinaciju za sljedeću sezonu. 

"Napad Barcleone će činiti Messi, Suarez i Coutinho.  Neymar, koji toliko voli London, neka ide u Chelsea. Coutinho je sjajan, a napredovati može dodatno sa Messijem i Suarezom", rekla je Suzy. 

Čini se da Suzy naprosto obožava nogomet, a nedavno je izjavila i kako bi voljela uživo prisustvovati utakmicama Svjetskog prvenstva u Rusiji da bi bila bliže Vladimiru Putinu, svom političkom idolu. 

Ruski navijači su joj uveliko počeli u komentarima nuditi smještaj... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi