Napadač na Kolašinca i Ozila priznao krivicu

Otkrio i zašto je to učinio

Napadač na Kolašinca i Ozila priznao krivicu

M. Šljivak

Ashley Smith (30) i Jordan Northover (26) optuženi su za pokušaj pljačke i prijetnju hladnim oružjem zbog napada na fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca.

Smith je odlučio da prizna krivicu za napad na fudbalere Arsenala. Istakao je kako je samo želio da im ukrade satove i da je zbog toga izvršio napad.

Kako je priznao krivicu, kazna koju će dobiti bit će manja, a Sud će odluku o visini kazne donijeti 1. novembra.

Sa druge strane čeka se odluka o Northoveru koji je saučesnik u ovom djelu, a i njemu bi se istok datuma trebala odrediti kazna.

Podsjetimo, ovaj duo je 25. jula izvršio napad na Kolašinca i Ozila u Londonu, a iako su imali hladno oružje, bh. fudbaler je krenuo u obračun s njima i uspio ih je otjerati.

Ipak, kamere su sve snimile, pa su oni veoma brzo pronađeni i završili su iza rešetaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Nismo ni mislili da ste zeljeli TROFEJ ukrasti..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti