Čudesne tetovaže zvijezde Arsenala: Jedna je posvećena omiljenom fudbaleru
(Foto: EPA)

Odlučio ih je sve pokazati

Čudesne tetovaže zvijezde Arsenala: Jedna je posvećena omiljenom fudbaleru

M. Šljivak

Napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang na svom tijelu ima ogroman broj tetovaža.

Iako ranije nije često isticao ono što mu je nacrtano na tijelu, sada je ipak odlučio da pokaže sve tetovaže, a one su zaista impresivne.

Gabonac je u januaru ove godine istetovirao tetovažu poznatog crtaća Dragon Ball Z na kojima su glavni likovi Goku i Gohan. Ova tetovaža mu se nalazi na desnoj butini.

Na prsima Auba ima istetovirana krila koja niču iz dijamanta, a na leđima je tetovaža afričkog kontinenta kojeg orao podiže u zrak.

Na ruci mu je jedna posebna tetovaža. Slovima je ispisano 'Crespo for life', a ova tetovaža je posvećenja njegovom omiljenom fudbaleru Hernanu Crespu.

Zanimljiv izbor tetovaža u svakom slučaju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAAzIJaaaA
Nadam se RAJA da vam se dopada tekst mog kolege..dok neki tetoviraju TROFEJE, drugi rade KARIKATURE CETANIH LIKOVA..a sta se moze, kad igra u KARIKATURA KLUBU..Veliki pozdrav navijacima VELIKANA, a pozdravljam i one navijace ciji klub nije VELIKAN..nadam se da vam se dopada tekst mog kolege..
10 3
yossarian
@redakcija Ko i zašto smanjuje broj pozitivnih i uvećava broj negativnih reakcija na moje komentare, i čini upravo suprotno na Gazijine komentare? Konkretno, komentar gdje sam spomenuo vic imao je danas 4 pozitivne i nijednu negativnu reakciju, a sada ima 0 pozitivnih i 8 negativnih reakcija??? Nije etički da koris***e bolest ovog lika kako biste zaintrigirali korisnike na raspravu. To je kao kad se potičete lokalnu ludu da radi gluposti na ulici.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi