Karius je lud! Sada 'napada' 47-godišnjakinju i nudi joj 3.750 funti za jednu sitnicu

Više trči za ženama, nego za loptom

Karius je lud! Sada 'napada' 47-godišnjakinju i nudi joj 3.750 funti za jednu sitnicu

Novi golman Bešiktaša Loris Karius od dolaska u Tursku ne prestaje puniti stranice tamošnjih tabloida, koji su ga već stigli povezati sa nekoliko različitih žena. Ali, nije da im nije dao povoda...

Karius je prvo bacio oko na tamošnju ljepoticu Mervu Tasskin, s kojom je stupio u kontakt preko Twittera i slagao joj da nema djevojku. Uspio je njemački golman izvesti Mervu na večeru, ali od tog momenta mu se izgubio svaki trag.

"Čim je dospjelo u javnost za nas, svi kontakti na društvenim mrežama su prekinuti. Samo je nestao", požalila se Merva, koja nije znala da je Karius (bio) u vezi sa manekenkom Ianthe Rose.

Sada turski mediji donose novu pikanteriju. Karius navodno koketira sa poznatom TV voditeljicom Sedom Akgul, koja ima čak 47 godina. Dakle, 25-godišnjem Kariusu komotno može biti majka...

Navodno je Karius ponudio Sedi 3.750 funti samo za jedan poljubac (i da dođe kod njega kući), a ona mu je nakon toga u jutarnjem programu odgovorila da će ona njemu dati isti iznos, također za poljubac.

Turski mediji su prenijeli njene izjave i poruke, a mi vam dostavljamo fotogaleriju da vidite kako izgleda nova Kariusova 'meta'. Šta će biti dalje, ostaje da vidimo.

View this post on Instagram

A post shared by @sedaakgul on

View this post on Instagram

A post shared by @sedaakgul on

View this post on Instagram

A post shared by @sedaakgul on

Top Komentari

redbull
Sto ce trcati za loptom kad je golman.
22 1
arsenalbih
nije da ima los izbor
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti