Navijač Evertona istetovirao slogan Liverpoola na leđima

Da bi pomogao bolesnom dječaku

Navijač Evertona istetovirao slogan Liverpoola na leđima

Edmir Škorić

Jedan vatreni navijač Evertona je na leđima istetovirao slogan Liverpoola kako bi pomogao da se sakupi novac za operaciju bolesnog četverogodišnjeg dječaka.

"You'll Never Walk Alone", čuvena himna Liverpoola, na leđima jednog navijača gradskog rivala Evertona? Ne vjerujete?

Matt Bowmann je odlučio to da uradi kako bi pomogao da se sakupi novac za operaciju Johnsona, četverogodišnjaka koji ima rijetku bolest zbog koje ne može pravilno da jede i pije.

Evertonov navijač je obećao da će istetovirati YNWA na leđima i broj 96 u znak sjećanja na žrtve Hilsborougha ukoliko zauzvrat dobije donacije od prijatelja i navijača oba liverpulska kluba. 

Kada je novac počeo da pristiže na njegov račun, ispunio je obećanje. "Želio sam da pomognem i bilo je potrebno da smislim nešto što će privući pažnju drugih ljudi. Uradio sam to s razlogom", rekao je Bowmann.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.