Navijač Leicestera uspio ono što niko nije očekivao

Nagovorio suprugu da im se kćerka zove Vardy

Navijač Leicestera uspio ono što niko nije očekivao

Endin Čaušević

Jedan od navijača Leicestera postao je veliki junak u svom gradu jer je uradio nešto što od njega niko nije očekivao da će uspjeti.

Naime, navijač Lisica Ashley Marriott u braku je sa svojom suprugom već pet godina, a supruga mu navija za Tottenham.

Ove dvije ekipe bore se za titulu prvaka Engleske, a Marriott je danas saopštio da je uspio uraditi nešto što niko nije očekivao.

On je uspio nagovoriti svoju suprugu da im se kćerka zove Vardy, iako njegova supruga u najmanju ruku ne voli Leicester. On je obećao njoj da će skupiti 5.000 potpisa, a ona da će u tom slučaju dozvoliti da im se kćerka zove Vardy.

"Skupio sam 5.000 potpisa za jednu sedmicu i uspio sam. Njena cijela porodica navija za Tottenhma, što je još veći uspjeh za mene", rekao je Marriott.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi