)
Vlasnik restorana spremio iznenađenje za navijače Leicestera

Euforija u Leicesteru je zahvatila sve

Vlasnik restorana spremio iznenađenje za navijače Leicestera

Endin Čaušević

Ekipa Leicestera nalazi se na korak o historijskog rezultata i osvajanja titule prvaka Engleske.

Lisice još četiri kola dijele od titule prvaka, a trenutno imaju pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Tottenham. Navijači Leicestera i dalje ne vjeruju da njihov tim ove sezone predstavlja najveću senzaciju u Evropi.

Naime, jedan od navijača Leicestera koji je vlasnik poznate curry radnje obećao je besplatne obroke za 1.000 navijača ovog kluba ukoliko Leicester uradi ono nezamislivo - osvoji titulu.

Vlasnik restorana Abdul Giash obećao je besplatne obroke za prvih 1.000 navijača sa sezonskim ulaznicama.

"Odlučio sam ovo uraditi zato što svi u mom restoranu prate igre Leicestera. Ipak, to je naš klub i naš grad", rekao je Giash.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi