Navijač postigao koš sa pola terena i zaradio 100.000 dolara
Foto: Screenshot

Staples Centar će mu ostati u lijepom pamćenju

Navijač postigao koš sa pola terena i zaradio 100.000 dolara

Los Angeles Lakersi su večeras na svom parketu savladali New York Knickse rezultatom 127:107. Lakerse su svojim koševima predvodili Randle i Clarkson, ali "koš večeri" je postigao jedan gledaoc.

Na utakmicama NBA lige se često organizuju različiti performansi i nagradne igre za publiku, a različiti sponzori, s vremena na vrijeme, odlučuju nagraditi nekoga od navijača bogatom nagradom.

Nerijetko nasumice odabrani navijač dobije priliku postići koš sa velike udaljenosti u zamjenu za nagradu, a večeras je jednom od gledalaca u Staples Centru uspjelo dvoranu napusti sa 100.000 dolara "u džepu".

Sretni gledaoc je odabran da šutira trojku sa pola terena na poluvremenu duela Lakersa i Knicksa, a kako je on postigao koš pripala mu je vrijedna novčana nagrada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi