Navijač zaprosio rusku teniserku na turniru u Meksiku

Pavlyuchenkova nije rekla "da"

Navijač zaprosio rusku teniserku na turniru u Meksiku

Ruska teniserka Anastasia Pavlyuchenkova (23) nije se ni u snu nadala da bi je mogla dobiti ponudu za brak i to nakon meča na turniru u Meksiku.

Naime, jedan navijač koji se nekako provukao do terena kleknuo je pred Ruskinju i pitao je da li se želi udati za njega, a Pavlyuchenkova je bila u pravom šoku nakon što je prethodno savladala Šveđanku Larson sa 2:0 (6:4, 6:4)

Navijač je bio sprema, imao je i prste, ali sve na šta je ruska teniserka bila spremna bio je smijeh, a on se proširio i na tribine.

Kasnije je Pavlyuchenkova na svom zvaničnom Twitter profilu objasnila da nije rekla "da" nepoznatom navijaču, a nakon pobjede nad švedskom teniserkom Ruskinju je sa turnira eliminisala Italijanka Sarra Erani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.