Navijači West Hama nemilosrdno ismijavali Payeta

Neće mu zaboraviti izdaju

Navijači West Hama nemilosrdno ismijavali Payeta

Midhat Šljivak

Dimitri Payet nemilosrdno je ismijavan od strane navijača West Hama na društvenim mrežama.

Francuski fudbaler je nedavno napustio tim iz Londona i vratio se u Marseille. Transfer je vrijedan 25 miliona funti, a iako je bio sjajan u dresu Čekićara, oni će ga po lošem pamtiti.

Payet je odbio da nastupa za londonski tim, što je izazvalo ogorčenje kod navijača. Način na koji je otišao iz kluba mu nikad neće zaboraviti, a sada su se okomili na njegove profile na društvenim mrežama.

Jedan video koji je objavio na Instagramu privukao je veliku pažnju. Payet je objavio trenutak debija u dresu Marseillea, a zatim su uslijedili komentari navijača West Hama.

Slika govori više od hiljadu riječi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti