Navijači žele Zrinjski i Želju na FIFA 19, ali daleko su od vrha

Klubovi sa Balkana dominiraju u anketi

Navijači žele Zrinjski i Želju na FIFA 19, ali daleko su od vrha

Iako na FIFA 18 igrači mogu igrati sa klubovima iz čak 34 različite lige, uz devet koji su uvršteni pod "Rest of the world", ljubitelji ove popularne igrice smatraju da lista klubova na novom izdanju treba biti proširena.

Na internetu se pojavila neslužbena anketa "Koje nove klubove želite na FIFA 19?", a za glasanje je ponuđeno više od 100 klubova. Među njima su Zrinjski i Željezničar, koji prilično dobro kotiraju.

Trenutno je u anketi učestvovalo više od 31,349 glasača, od čega je Zrinjski dobio 710 a Željezničar 536 glasova. Više je to od većine ponuđenih klubova, ali daleko manje od klubova iz susjedstva koji dominiraju anketom.

Tako se za prvo mjesto na anketi bore Crvena zvezda i Partizan, trenutno je treći Hajduk, a slijede ga Maribor, Olimpija, Dinamo, Domžale, Maccabi Tel Aviv, Rijeka... Oba ponuđena kluba iz BiH su, za sada, u TOP 15.

Nije poznato do kada anketa traje i hoće li EA uzeti u obzir njene konačne rezultate, ali ako se ova kompanija bude vodila rezultatima glasanja, velike su šanse da vidimo neke klubove sa Balkana u novom izdanju FIFA-e.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi