Navijačica Bešiktaša provocira: Grudi joj jedva stale u dres

Vatrena fotografija

Navijačica Bešiktaša provocira: Grudi joj jedva stale u dres

O. Lekić

Vatrena navijačica Bešiktaša Natasha Thomsen je spremna za sutrašnji okršaj sa Partizanom.

Turski tim, podsjećamo, sutra u Istanbulu igra revanš meč play-offa Evropske lige protiv Partizana, a Natasha polako na svoj način 'zagrijava' atmosferu i motiviše crno-bijele.

Nakon što je ova seksipilna manekenka častila obožavatelje vrelim fotografijama s porukama ispred ogledala, sada je pred utakmicu pozirala u uskom dresu u kojem su joj grudi prijetile da iskoče.

"Divna si", "Boginjo ljepote", "Uz ovakvu podršku je nemoguće izgubiti", samo su neki od niza pozitivnih komentara koje je Natasha dobila za svoju fotografiju.

Inače, na Instagramu je prati 4,5 miliona ljudi, više nego što BiH ima stanovnika, a mnoge fotke su joj na granici pornografije.

@besiktas Yay or Nay? 🤗 #beşiktaş #besiktas #cometobesiktas #sport #adidas

A post shared by Natasha Thomsen (@natasha_k_t) on

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
To lekicu samo tako nasravi :)
2 2
Edin Merlin
Živjele cice ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi