Navijačica iz Singapura se rasplakala kada je upoznala Kolašinca

Emotivan trenutak

Navijačica iz Singapura se rasplakala kada je upoznala Kolašinca

Fudbaleri Arsenala i ovog ljeta borave u Singapuru u sklopu priprema za novu sezonu u Premier ligi, a tom prilikom je jednoj navijačici ispunjen veliki san.

Ona je upoznala svog heroja sa fudbalskih terena Seada Kolašinca, a tom prilikom je pustila i poneku suzu.

"Bila sam veoma sretna jer je to prilika koja se dobija jednom u životu. Uvijek sam sanjala o tome i bila sam veoma sretna, pa sam pustila i suze. On je bio pored mene...riječi to ne mogu opisati", rekla je Aufa, pa ju je novinar upitao zašto toliko voli Kolašinca.

"Zato što često igram fudbal sa roditeljima i bratom. Uvijek igram lijevog beka, to mi je omiljena pozicija. Onda, kada sam vidjela Seada, svidjelo mi se kako igra".

Također, ona je otkrila i šta joj je Kolašinac rekao kada je izašla na binu. "Rekao mi je 'Oh, to je cool'. A, kasnije mi je dobacio 'nemoj plakati!'", poručila je ona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senko Samic
Sejo legenda..
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi