Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice i dresovi reprezentacije BiH

Registruj se danas i osvoji bonus i dresove reprezentacije BiH

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice i dresovi reprezentacije BiH

M. Šljivak
Teme:

Za nove korisnike koji se danas registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine, Wwin je spremio primamljiv bonus i originalne dresove reprentacije BiH.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju bonus 30 KM + 200% bonus na prvu uplatu. Dva nova korisnika nagrađujemo originalnim dresom reprezentacije BiH. Akcija vrijedi samo za danas (Četvrtak, 08. 10.), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Kladionica WWin nastavilja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava čak četiri tima. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg, FK Radnik, a od ove godine i povratnik FK Krupa na svojim dresovima nose logotip najveće regionalne online kladionice - WWin.

Kladi se u singlu na utakmice Premijer lige BiH.

Pratite wwin na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/official.wwin

https://www.instagram.com/official.wwin
Igrajte svaki dan nagradne igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi