Ne propustite sjajnu priliku - Wwin bonus dobrodošlice - sutra (srijeda, 18.01.2022.)

Registruj se sutra i uzmi bonus

Ne propustite sjajnu priliku - Wwin bonus dobrodošlice - sutra (srijeda, 18.01.2022.)

Sponzorski tekst
Teme:

Za nove korisnike koji se sutra  (srijeda 18.01.) registruju u poslovnicama u Federaciji BiH  Wwin je spremio primamljiv bonus. 

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od Wwina kladionice na poklon dobijaju 40 KM bonusa - aktivan (keš novac osvaren bonusom možete isplatiti bez uslova - odmah) + 200% bonus na prvu uplatu.

Najveći JACKPOT u BiH

Casino igre sve su popularnije, a Jackpot na AMUSNET (EGT) slot igrama je najveći u BiH.

Zaigraj AMUSNET (EGT) slot igre i osvoji najveći JACKPOT u BiH. Trenutni JACKPOT na AMUSNET (EGT) slot igrama je 149.000 KM (76.000,00 EUR) - i dalje raste. Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrti i isprobaj sreću.

CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju na

Iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi.

Nova platforma na  WWinu  omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. Nije nemoguće da dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke.

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

KOMBINUJ PREMATCH I LIVE DOGAĐAJE

Nova dimenzija klađenja na WWin-u. Kombinujte PREMATCH i LIVE đogađaje na istom listiću

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova.

Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

Povezano