Ne propustite sjajnu priliku - Wwin bonus dobrodošlice

Registruj se i uzmi bonus

Ne propustite sjajnu priliku - Wwin bonus dobrodošlice

Sponzorski tekst
Teme:

WWin je spremio primamljiv BONUS DOBRODOŠLICE za nove korisnike.

Svi novi korisnici od Wwin.com kladionice na poklon dobijaju 200% BONUSA + 200 besplatnih SPINOVA na prvi depozit. Novac ostvaren Free SPINOVIMA odmah prelazi na KEŠ račun.

Opis nije dostupan.

Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobijemo i prvog milijunaša bilo u KM ili EUR valuti, a za sport i live omogućeni su dobitci od 100.000 €, kao i 200.000 € za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom. 

Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), uveli smo i AIRCASH opciju uplate i isplate.

Opis nije dostupan.

Jedino je logo WWina našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama. Time se Wwin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša.

Opis nije dostupan.

Uz KK BORAC gdje je WWin naslovni sponzor, sada je tu i MRK Iskra WWin iz Bugojna.

Kad je riječ o malom fudbalu, uz MNK Hercegovina, tu je KMF Leotar iz Trebinja.

Top Komentari

L.O.
Laž... Preporuka za sve da ne uplaćuju za ovu "promociju". Ja sam uplatila. Bonus je praktično neupotrebljiv tj. morate uplatiti dodatne pare za "aktivaciju", pa se još za te dodatne pare morate kladiti po njihovim uslovima a ne svojim... Nikakve spinove nisam dobila - ni 2, a kamoli 200.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.