Ne smeta mu razlika: Hasagić ljubi 15 godina mlađu Aminku

Nekada sjajan golman, danas zavodnik

Ne smeta mu razlika: Hasagić ljubi 15 godina mlađu Aminku

O. Lekić

Kenan Hasagić živi život o kakvom sanjaju mnogi muškarci. Nakon što je prije nekoliko godina stavio tačku na igračku karijeru, ovaj bivši golman reprezentacije BiH se posvetio maksimalno uživanju, što se može vidjeti i po fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Tridesetosmogodišnji Hasagić mnogo vremena provodi i u Turskoj, gdje je ujedno ostavio i najveći trag tokom karijere, a nigdje ne putuje bez svoje ljepše polovice Aminke Sivac.

Aminka je velika podrška Hasagiću i prati ga gotovo na svim utakmicama nogometne reprezentacije BiH širom Evrope, a ono što je interesantno, jeste da je od njega mlađa čak 15 godina. Ipak, našem bivšem golmanu razlika u godinama ne predstavlja problem čemu i prilog ide i činjenica da je i od prethodne djevojke bio stariji 10 godina.

O Aminki se i ne zna toliko mnogo, osim da je 2014. godine na takmičenju Miss planete zemlje BiH pobijedila u talent showu, a uz modeling voli i ples kojim se bavi u slobodno vrijeme.

Hasagićev ljubavni život

Hasagić je u prošlosti bio i u braku sa bivšom rukometašicom Dijanom s kojom ima i troje djece. Kraj ljubavi došao je 2009. godine, kada su se sporazumno razveli, da bi bivši bh. golman potom sreću našao u zagrljaju manekenke Delile Softić, a potom i Aminke Sivac koja je, kako stvari stoje, ona prava.

Top Komentari

bebi
Godiste njegove kcerke - inace jos jedna sponzorusa izostavili ste u tekstu i vezu sa Unom (dok je jos sa Dijanom bio u braku) - koja se hvalila Guess torbicama iz istanbula , nosajuci ih po Sarajevu (danas supruga onog propaliteta Mirze Corbice) hihi
36 2
Emir
Dobra je mlada picetina ali i dobre su i starke pogotovo odrzavane i garazirane.
33 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi