Nedved se razvodi zbog 23-godišnje djevojke: "Može ti kćerka biti..."

Juventusova legenda u centru pažnje

Nedved se razvodi zbog 23-godišnje djevojke: "Može ti kćerka biti..."

Ljubavni život italijanske legende Pavela Nedveda dospio je na naslovnice brojnih tabloida.

Iako 'žuta štampa' nije mjesto na kojem je Nedved gradio svoje ime, posljednjih se dana ime ovog nekada sjajnog fudbalera provlači konstantno, i to zbog - nove djevojke.

Potpredsjednik Juventusa je odlučio staviti tačku na dugogodišnji brak sa suprugom Ivanom, a za sve je navodno 'krivac' nova djevojka Lucie Anovcinovi sa kojom je zajedno fotografisan u Londonu.

Ne bi to bila pretjerano zanimljiva vijest za tabloide da Lucie od Nedveda nije upola mlađa, s obzirom da ima tek 23 godine, a to je izazvalo i reakcije njegovih fanova na društvenim mrežama.

"Pa, može mu kćerka biti", napisao je jedan od njih. 

O Lucie se ne zna mnogo osim da je iz Češke i da je strastvena jahačica konja.

"Nedved ostavlja ženu zbog 23-godišnjeg Amazona"

Top Komentari

dzemo90
E pa i nasla je konja ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi