Pavel Nedved ovako neugodnu situaciju nije imao u igračkim danima - za sve su krive grudi novinarke
Foto: Screenshot/Instagram

Fotografija kruži društvenim mrežama

Pavel Nedved ovako neugodnu situaciju nije imao u igračkim danima - za sve su krive grudi novinarke

O. Lekić

Pavel Nedved je sve nezgodne situacije u kojima bi se za igračkih dana našao na terenu riješio hladnokrvno.

Danas je visoki čelnik Juventusa, za koji je svojevremeno i igrao, ali se susreo sa situacijom koja ga je potpuno zbunila.

Nedved je davao izjavu svjoj sunarodnjakinji, sportskoj novinarki Bari Burdovoj, a fotografija njihovog "susreta" već je hit na društvenim mrežama.

Bara Bardova je na zadatak u Torino stigla sa dubokim dekolteom, a po jednoj od fotografija koje kruže društvenim mrežama se da naslutiti da se Nedved na sve načine pokušavao suzdržati i ne gledati prema "adutima" atraktivne novinarke.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

La fatica di Nedved. #chiamarsibomber #ajax #ajaxjuve #juventus #championsleague #ucl #nedved

Objavu dijeli Chiamarsi Bomber (@chiamarsibomber)

Inače, Badrova je velika navijačica Juventusa, a u domovini je osim po sportskim pričama poznata i po vrelim fotografijama na društvenim mrežama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi