Nekada je tvrdila da Ronaldo želi da spava s njom, a sada je postala vlasnica nogometnog kluba

Daniella u novim vodama

Nekada je tvrdila da Ronaldo želi da spava s njom, a sada je postala vlasnica nogometnog kluba

E. Škorić

Atraktivna čileanska djevojka Daniella Chavez ponovo je u centru pažnje.

Prije dvije godine je Daniella, koja se smatra uspješnom influencericom i koja savršeno dobro zna da iskoristi svoju ljepotu i zanosni izgled, pa ga unovči od sponzora zahvaljujući golišavim fotografijama i marketinškim objavama, tvrdila da je "Cristiano Ronaldo samo želio da spava sa mnom".

"Bio je prvo stidljiv, ali je izgradio samopouzdanje i bio je pravi muškarac. Htio je da ispuni san i da ima seks sa mnom", svojevremeno je kazala zgodna Čileanka, atraktivna playboy zečica i TV voditeljka.

Da zarađuje ozbiljan novac pokazala je tako što je kupila klub u Čileu. Radi se o trećeligašu Rancagua Suru i uvjerena je da će s vremenom uspjeti da ga dovede do prve lige. 34-godišnjakinja dolazi upravo iz čileanskog grada Rancagua.

Objavila je sliku grba svog novog kluba uz poruku: „Predstavljam sportski klub Rancagua Sur. Uskoro ću krenuti ka profesionalnoj ligi. Još jedan lijep izazov, jer to je dio mog grada i dat ćemo sve od sebe da uspijemo", objavila je Daniella.

Iz kluba su ubrzo nakon toga kazali da sve još uvijek nije potvrđeno, ali da vjeruju u produktivnu saradnju i da će biti napravljen uspjeh koji će jednako veseliti i novu vlasnicu i sve navijače i klub.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCuVXHLFTSw/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB0vFCTFngf/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBRpOMPlgKs/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CABHLXNlWbf/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-Dd2GEFSnY/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B8_qr98FSnO/[/instagram]

Oglasi