Nekada je važila za jednu od najzgodnijih, danas ima 120 kg

Jelena Dokić se potpuno promijenila

Nekada je važila za jednu od najzgodnijih, danas ima 120 kg

Nekadašnja australijska teniserka Jelena Dokić svojevremeno je važila za jednu od najzgodnijih teniserki na WTA Touru.

Ona je u svoje vrijeme bila 4. teniserka svijeta, a u profesionalnoj karijeri je osvojila ukupno šest trofeja. Sve to vrijeme bila je prepoznatljiva po vitkom tijelu za kojim su se mnogi okretali na teniskim terenima, ali i šire. 

Međutim danas, tri godina nakon završetka karijere, Jelena izgleda neprepoznatljivo. Zbog poremećaja štitne žlijezde ona se udebljala do čak 120 kilograma, a kako sada izgleda možete pogledati na fotografiji ispod teksta. 

Inače, Dokić je tokom karijere prvo nastupala za Australiju, a onda je jedan period, tačnije od 2001. do 2005. godine igrala pod zastavom Srbije i Crne Gore da bi se kasnije ponovo vratila i zaigrala za Australiju. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi