Nekada najskuplji igrač svijeta priznao da je orgijao: "Bio sam poznat, mlad, fudbaler... "

Svojevremeno je koštao 56 miliona eura

Nekada najskuplji igrač svijeta priznao da je orgijao: "Bio sam poznat, mlad, fudbaler... "

A. Čaušević

U vrijeme kada je fudbal paralizovan zbog pandemije koronavirusa mnogi legendarni fudbaleri otkrivaju neke tajne iz svoje karijere. 

Hernan Crespo je početkom milenijuma bio među najboljim svjetskim napadačima. Kada ga je Lazio 2000. godine platio Parmi 56 miliona eura postao je najskuplji fudbaler svijeta.

Argentinac je otvoreno priznao da je obilato koristio prednosti koje sa sobom nose slavni fudbaleri, barem kada su u pitanju njegove seksualne fantazije.

"Orgijanje? Bilo je toga...Malo je toga za objasniti. Bilo je sve više i više žena. Debitovao sam sa 18 godina, a svoju ženu sam upoznao sa 27. Do tada nikad neku djevojku nisam odveo kući", kazao je Crespo te dodao

"Tada sam bio sam, poznat, mlad, fudbaler. Radite svašta, pokušavate da iskoristite određene privilegije."

"Radio sam jedno, sada radim drugo. Jesam li propustio nešto uraditi? Nisam. S tv prijenosima stigao je novac, a fudbaleri su postali slavni, bilo je novca, žena ... Ali danas kako vidim neki fudbaleri samo o tome razmišljaju".

Crespo je karijeru počeo u River Plati, a u Evropi je igrao za tada najbolje klubove poput Parme, Lazija, Intera, Chelseaja i Milana. Karijeru je završio 2012. godine kao fudbaler Parme.

Argentinski napadač se 2005. godine vjenčao sa Alessijom Rossi s kojom ima troje djece.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti