Nekadašnjem Partizanovom "wunderkindu" ne ide kako je očekivao, pa sprema duet sa Mayom Berović?
(Foto: EPA) Nekadašnji fudbaler Partizana je ove sezone skupio 11 nastupa za Ascoli i postigao dva gola, ali možda njegova budućnost bude mikrofon, a ne lopta...

Ninković danas brani boje Ascolija

Nekadašnjem Partizanovom "wunderkindu" ne ide kako je očekivao, pa sprema duet sa Mayom Berović?

Mnogo puta smo se uvjerili da talenat nije garancija uspjeha, posebno kada je u pitanju fudbal. 

Svojevremeno je Nikola Ninković važio za jednog od talentovanijih mladih igrača u Srbiji, a Partizan je ovog krilnog napadača, još kada mu je bilo tek 17 godina prodao u italijanski Chievo.

Klub iz Verone ga je slao na posudbe u Genou i Empoli, ali do sada nije ispunio očekivanja, pa danas brani boje italijanskog drugoligaša Ascolija.

Od rane mladosti je Ninković pokazivao da mu fudbal nije sve u životu, a čini se da mu nije muzika nije mrska.

Teško je znati kada se Ninković šali, a kada ne. Svojevremeno je imao i žestoke rasprave sa navijačima Partizana, ali često i pokazivao svoju duhovitu stranu, pa ne možemo znati da li zaista nemjerava u muzici pronaći više sreće nego što je to bilo sa fudbalom.

Tako se na društvenim mrežama uslikao u jednom muzičkom studiju i "najavio" duet sa jednom od trenutno najpopularnijih pjevačica u regiji, Mayom Berović.

Da li će Nikola Ninković, popularni Džigi, zaista zapjevati sa Mayom Berović ili će Serija B ostati njegova glavna preokupacija ostaje da se vidi...

Top Komentari

Honduras
Jala Berović i Maya Brat
2 0
Honduras
Oce bumbacla
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi