Neki ga zovu 'tenk': Jeste vidjeli u čemu se Rashford dovezao danas na trening?

Ima se, može se

Neki ga zovu 'tenk': Jeste vidjeli u čemu se Rashford dovezao danas na trening?

E. Škorić

Nije ništa neobično da nogometaši vozaju skupe automobile i da žive luksuzno, ali Marcus Rashford je otišao korak dalje.

Rashford je na trening Manchestera jutros stigao u prilagođenom Mercedesu-AMG G63, koji izgleda poput tenka. Njegova vrijednost je 150.000 funti, ali izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na trenutke su ostali igrači Uniteda pomislili da im u trening centar stiže neko iz britanske vojske, ali to je ipak bio samo mladi engleski napadač, koji uživa  u automobilu koji za pogon koristi 4.0 bi-turbo V8 jedinicu koja isporujuče 585 ks i 85 Nm. Motor je uparen sa najnovijim automatskim mjenjačem sa 9 brzina koji omogućava da novi G63 od 0 do 100 km/h stigne za 4,5 s.

Inače, ranije je Rashford vozio Audi RS4 vrijedan 60.000 funti, potom je prešao na Mercedes, pa je imao CLA 45 Coupe, koji je također vrijedio 60-ak hiljada funti, a imao je i Merc S klasu od 103.000 funti. Jedno vrijeme je vozao Range Rover, ali sada je odlučio da voza model koji je sami vrh G klase.

Top Komentari

Samoiskreno
fotosop levati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi