Zvijezdi reprezentacije Srbije se osladilo s pjevačicama: Prvo Sanja, sada Ražnatovićka

Gudelj u novoj romansi

Zvijezdi reprezentacije Srbije se osladilo s pjevačicama: Prvo Sanja, sada Ražnatovićka

Edmir Škorić

Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj krenuo je u romansu sa kćerkom folk pjevačice Cece Ražnatović.

Čini se da ovaj iskusni nogometaš Seville gaji strast prema folk pjevačicama, pošto je prethodno bio u vezi sa Sanjom Vučić. Njih dvoje isprva su sve držali u tajnosti, da bi potom Sanja objavila fotografije na kojima su zajedno. No, to je sada već sve prošlost.

Sada je Gudelj, sin legende Partizana Nebojše, uplovio u vezu sa Sanjimom koleginicom, još jednom mladom pjevačicom Anastasijom, koja je popularna između ostalog i jer je kćerka Cece Ražnatović.

Anastasija je prije nekoliko dana putovala u Andaluziju, očigledno kako bi posjetila svog dragog, iako i dalje nema zvanične potvrde da su ona i Nemanja postali par.

Anastasijin izabranik nalazi se na vrhu liste najplaćenijih srpskih nogometaša. Njegova godišnja plata u Sevilli iznosi preko 5,5 miliona eura.

Oglasi

Inače, njega ćemo gledati i na Mundijalu u Kataru sa Srbijom, pošto igra važnu ulogu u timu Orlogva, a mnogo povjerenja u njega ima i trener Seville Julen Lopetegui. Uostalom, kada tako dobro ide izvan terena i u ljubavi, nema nikakog razloga da se lijepe stvari Gudelju dešavaju i dok je na terenu, bez obzira koji dres nosio.

Oglasi