Neopisiva ljubav prema kućnom ljubimcu: Ono što je Jan Oblak napravio za psa je nevjerovatno
Foto - Instagram

Golman Atletica iz Madrida

Neopisiva ljubav prema kućnom ljubimcu: Ono što je Jan Oblak napravio za psa je nevjerovatno

M. Šljivak

Najveća zvijezda slovenačkog fudbala Jan Oblak odavno se priključio pripremama madridskog Atletica.

Jorgandžije se pripremaju za nastavak sezone u La Ligi, a Oblak će sasvim sigurno biti jedna od njihovih uzdanica na putu ka Ligi prvaka.

Protekle mjesece Oblak je proveo u Sloveniji, gdje je samostalno trenirao u karantenu, a društvo mu je pravio kućni ljubimac - pas.

Očigledno da sjajni golman ima neopisivu ljubav prema svom ljubimcu, pa je napravio nešto što se ne viđa često.

Pas nije mogao s njim da se vrati avionom u Španiju, pa je Oblak organizovao taksi prevoz da mu preveze kućnog ljubimca iz Ljubljane u Madrid.

Golman reprezentacije Slovenije lično je pozvao vlasnika poznate taksi kompanije i zamolio ga je da se lično pobrine da njegov ljubimac sigurno stigne do Madrida.

Tako je i bilo. Oblak je dobio psa, a sigurno da je uslugu dobro nagradio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi